Spoonfool Food Performances

 Spoonfool verzorgt visuele traktaties in de vorm van imposante foodinstallaties en in het oog springende culinaire performances waarbij voedsel en lichaam in elkaar vervlochten raken. Uiteindelijk wordt het als even smakelijk als esthetisch gerecht aan aanwezige bezoekers opgediend. Tast toe! Tast aan! Reik naar hun huid! Eet uit hun hand! 

CONTACT

Arlette van Laar

spoonfoolperformances@yahoo.com

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Spoonfool Food Performances

  1. alfons says:

    Met recht een strelende traktatie
    Succes……………………………………!!!
    Alfons Beumers

  2. Zelden zo’n plezierige visuele tractatie mogen beleven als toen in Paradiso vorig jaar de dames van Spoonfool met hun foodperformance het publiek op nieuwjaarsnacht verwelkomden met champagne en ander lekkers van even gastronomische als verleidelijke aard. In een zilverkleurige schaal op twee wielen werden ze langzaam rondgereden op de zaalvloer tussen het publiek, dat zich de glazen gewillig vol liet schenken. Hun uitbundig vormgegeven uitdossing die op de dansvloer van dichtbij kon worden bewonderd, wist vele enthousiaste reacties uit te lokken. Een enkeling liet zich er daadwerkelijk toe verleiden van hun creaties te snoepen of genieten. Het was een spel dat door publiek en Spoonfool van weerszijden op geraffineerde wijze werd gespeeld en dat duurde tot de laatste flessen met bubbels waren uitgeschonken en de foodcreaties waarin de dames zich hadden getooid, tot op hun vel waren verorberd. Vervolgens werden de twee dames weer terug de coulissen ingereden. Op naar het nieuwe jaar dat er in de nasleep van deze welkomsact, rond middernacht eveneens van popelde te worden ontkurkt. Temidden van alle vuurwerk, muziek en stampei waarin het oude jaar werd uitgeluid, maakte de act van Spoonfool toch de meeste indruk…

    S van D.

  3. Michel says:

    Gaaf zeg! Kunnen wij jullie ook in het buitenland huren voor een optreden bij de chocoade-fair in Lille januari 2011?

    Ben benieuwd,

    Michel

  4. Freyja says:

    Very cool and creative indeed!
    Please keep me posted of any events in the near future where I can see you in a life setting. The pictures are promising, but reality can surely tell even more.
    With kind regards,

    Freyja Folkvangr
    Art Prospect & Creative Design
    Copenhagen

  5. Godfried Beumers, theatermaker says:

    Wat een buitengewoon origineel concept.
    En wat een prachtige foto’s.
    Grote complimenten!

    Godfriend Beumers – theatermaker

Leave a comment